Sunt deja client
E-mail
Parola
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
 
 
0  COS (0)
Cosul este gol.
Articole » Despre mancare » Ciorba, un preparat esential in alimentatie

Ciorba, un preparat esential in alimentatie

Ciorba este una dintre portiile de mancare traditionala romaneasca. Pe langa faptul ca este foarte gustoasa si hranitoare, ciorba este foarte benefica pentru organismul si sanatatea noastra.

Organismul nostru are nevoie de multe lichide pentru a se hidrata corespunzator. Ciorbele sau supele sunt lichidele care ne ofera suplimentul de vitamine si minerale, datorita legumelor pe baza carora sunt facute si de asemenea ajuta la functionarea corespunzatoare a sistemului digestiv. O portie de supa contribuie la cei minim doi litri de lichide pe care trebuie sa ii consumam zilnic, acestea pot chiar inlocui consumul de ceai sau alte lichide necesare hidratarii pe durata unei zile.

In functie de ingredientele folosite, supele sau ciorbele pot combate multe boli. Supa de ceapa este recomandata daca aveti probleme cu circulatia sau colesterolul. Supa de spanac previne anemia, iar supa de varza este foarte eficienta in lupta impotriva obezitatii.

Cand sutem raciti sau avem gripa supa de pui ajuta foarte mult la imbunatatirea sanatatii noastre, luptand impotriva inflamatiei si ameliorand simptomele racelii. Asadar dupa ce consumati o portie de supa de pui cu siguranta va veti simti mult mai bine.
Supele de legume cu carne contin aproximativ toti nutrientii de care avem nevoie pentru o portie de mancare sanatoasa si satioasa, mai ales daca dorim sa ne mentinem silueta si sa avem o alimentatie corecta. Daca fierbem mult oasele si maduva in supa, acestea elibereaza minerale foarte necesare organismului, intr-o forma usor de asimilat. De asemenea, supa de legume este un antioxidant foarte bun si ajuta la prevenirea constipatiei.

In cura de slabire, supa este unul dintre cele mai importante si eficiente preparate, datorita faptului ca are putine calorii dar este si foarte satioasa. Supa de varza este renumita pentru eficienta sa in cazul in care dorim sa slabim si sa ajungem la greutatea dorita.

La noi gasiti portii variate si delicioase de supe si ciorbe, pregatite din ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate, serviciile noastre de catering Cluj Napoca, va stau zilnic la dispozitie.

Copyright © Triox Catering 2017 | 
Beneficiile consumului de ciorba pentru organism