Sunt deja client
E-mail
Parola
Tine minte
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Telefon:
0753 092 190
comenzi@trioxcatering.ro
Home
Despre noi
Blog
Contact
LOGIN
0
COS (
0
)
Cosul este gol.
Meniu:
Luni
Meniul Zilei
Felul 1
Felul 2 si diverse
Garnituri
Post/Vegetarian
Salate/Pranz
Desert / Fructe
Promotii
Marti
Meniul Zilei
Felul 1
Felul 2 si diverse
Garnituri
Post/Vegetarian
Salate/Pranz
Desert / Fructe
PROMOTII
Miercuri
Meniul Zilei
Felul 1
Felul 2 si diverse
Garnituri
Post/Vegetarian
Salate/Pranz
Desert / Fructe
PROMOTII
Joi
Meniul Zilei
Felul 1
Felul 2 si diverse
Garnituri
Post/Vegetarian
Salate/Pranz
Desert
PROMOTII
Vineri
Meniul Zilei
Felul 1
Felul 2 si diverse
Garnituri
Post/Vegetarian
Salate/Pranz
Desert
PROMOTII
Produse permanente
PIZZA
Introduceti numele produsului cautat!
Articole
»
Despre mancare
»
Evolutia industriei cateringului
inapoi
Evolutia industriei cateringului
Domeniul culinar este intr-o continua evolutie, iar trendul acesteia este dat de bucatarii consacrati care sunt tot mai creativi facand ceea ce le place cel mai multe: preparate delicioase, proaspete si sanatoase.
Daca in trecut mancarea era apreciata si evaluata mai mult din punctul de vedere al gustului, in zilele noastre accentul se pune pe aspectul estetic al mancarii. Din acest motiv, maestrii bucatari se intrec in a crea variate feluri de mancare, deosebite ca gust, dar si ca aspect. Astfel, succesul unei firme de catering este dat de obicei de oferta culinara. Daca clientul are in fata o oferta cat mai diversificata de preparate, acesta poate sa le aleaga pe cele care ii sunt pe plac si in acest mod pot fi satisfacute cerintele unui potential mai mare de clienti.
Desi denumirea de catering a intrat in vorbirea curenta nu de foarte mult timp, activitati legate de aceasta industrie isi au radacinile inca din antichitate, in Grecia Antica, cu ocazia unor petreceri civile. O forma de catering provine si din Egiptul Antic sau Roma Antica, unde se obisnuia achizitia de preparate de pe strada pentru a le servi pe loc sau la domiciliu, dar si frecventarea anumitor locatii unde putea lua masa impreuna cu familia si prietenii. Termenul de catering, intrat in uz la jumatatea secolului al XIX-lea, provine din englezescul “to cater” si inseamna “a organiza”. In dictionar insa, acesta are un sens mult mai larg: “furnizarea de produse alimentare comunitatii, companiilor aeriene, trenurilor etc., efectuata de firme specializate” sau “aprovizionarea, furnizarea si servirea de alimente gata preparate si bauturi la domicilou”.
Sistemul de ctaering are drept obiectiv nu numai productia unor preparate finite, gata de consum – cele mai solicitate de altfel – ci si a unor semipreparate. Sistemul de catering s-a extins in practica internationala datorita posibilitatilor sporite pe care le ofera unitatilor de alimentatie publica de a-si adapta oferta de preparate culinare la cererea chair si a celor mai exigenti clienti.
Economiseste timp in organizarea petrecerilor si evenimentelor pe care vrei sa le organizezi si apeleaza la serviciile oferite de
firma catering Cluj
!
Copyright © Triox Catering 2017 |
Evolutia industriei cateringului
Webdesign by