Sunt deja client
E-mail
Parola
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
 
 
0  COS (0)
Cosul este gol.
Articole » Idei » De ce sa alegi firme de catering pentru intalnirile de afaceri

De ce sa alegi firme de catering pentru intalnirile de afaceri

Intalnirile de afaceri se desfasoara pentru a se discuta aspecte importante ale operatiunilor de afaceri, iar durata unei asemenea adunari poate necesita destul de mult timp.
Aceste intalniri cuprind, de regula, mic dejun, pranz sau chiar si cina la ore tarzii. Cei prezenti au nevoie de putere de concentrare pentru a lua decizii importante, iar productivitatea acestor meetinguri poate scadea fara mese preparate corespunzator.
De asemenea, variatia saraca ale alimentelor oferite participantilor la meeting sau conferinta va conduce direct la lipsa de rezultate de afaceri, care sunt de asteptat prin intermediul acestei reuniuni.
Alegand o firma de catering profesionista va resolva nu doar aceste probleme, ci firma gazda va putea sa se bucure de alte aspecte ale meetingului, fara acest surplus de stres. Mai jos am adunat cateva avantaje ale alegerii unei firme de catering pentru intalnirile de afaceri.

 
 
  1. Crearea unei imagini impresionante

Acesta poate fi considerat unul dintre motivele majore pentru care o companie angajeaza o firma de catering. Cand se lucreaza la un proiect important in viata unei companii, scopul acesteia devine sa impresioneze personalitatile pimportante din industrie, cum ar fi proprietarul companiei sau un client. Astfel pregatirile ar trebui sa faciliteze derularea impecabila al evenimentului. Un mic catering party poate crea oportunitatea de a intoarce deciziile in favoarea companiei tale.
  1. Un sortiment variat de preparate

Fiindca firmele de catering au experienta vasta in prepararea mancarurilor si meniurilor speiale pentru clienti, pot fi angajati cu incredere sa gateasca mancaruri de calitate pentru un numar mare de persoane. Triox Catering ofera o varietate mare de preparate din ingrediente proaspete.
  1. Prepararea mancarurilor fara stres aditional

Un alt motiv important pentru care firmele angajeaza o firma de catering, decat sa creeze o bucatarie proprie la birou, este asigurarea unei mese zilnice fara ca acesta sa insemne un grij in plus. Tot ce ai de facut este sa comanzi si sa platesti. Procurarea ingredientelor si asezarea acestora estetic pe farfurii este sarcina firmei de catering. Mai mult si curatenia de dupa eveniment va fi efectuata de aceasta echipa, deci nu va trebui compania sa se ocupe de acesta. Parcurge meniurile saptamanale disponibile la Triox Catering.
  1. Sistem simplu de comanda si livrare

Aceasta este partea cea mai convenienta. Este mereu simplu si rapid sa comanzi mancare de la o firma de catering. Cele mai multe companii de catering au meniul propriu disponibil pe site, astfel este usor sa compui o lista de mancare necesara inca de dinainte. Astfel este usor sa te incadrezi in bugetul alocat. Va trebui sa ii comunici data, ora si adresa la care o sa fie nevoie de mancaruri si eventualele mentiuni speciale, iar ei se vor ocupa de restul.
  1. Economisesti timp si bani

Angajand o companie de catering te va ajuta sa economisesti o suma considerabila de bani si timp. De la tacamuri la produse alimentare, toate vor fi asigurate de catre firma de catering. Astfel vei putea realoca timpul economisit pentru celelalte sarcini de organizare al evenimentului.
Asadar putem ajunge la concluzia ca angajarea unei firme de catering la un eveniment corporational nu este de loc o idee rea. Beneficiile acestuia vor asigura sa nu regreti alegerea facuta. Pentru mai multe informatii contacteaza cu incredere compania Triox Catering.

 

Copyright © Triox Catering 2017 | 
De ce sa alegi firme de catering pentru intalnirile de aaceri - Blog Triox Catering